Om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en aankondigingen lees dan regelmatig onze Nieuwspagina even door.
Als u deze melding gelezen heeft, kunt u hem sluiten door op het kruisje te klikken in de rechter bovenhoek.

NIEUW Linkpagina

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Onderwerp starter
Kevin
Hoofdbeheerder / oprichter
Hoofdbeheerder / oprichter
Berichten: 7400
Lid geworden op: 19 okt 2007 09:37
Locatie: Oudenbosch

NIEUW Linkpagina

Bericht door Kevin » 20 jul 2016 14:34

Nieuw op AquaforA de Linkpagina.

U kunt de link naar de Linkpagina vinden in het hoofdmenu onder de knop "Overige" en helemaal onderaan onze website onder het kopje "Overige links".

De bedoeling van deze pagina is om uiteindelijk een mooie verzameling met informatieve of interessante websites te maken. Ieder lid van AquaforA kan websites toevoegen, na moderatie zal uw link toegevoegd worden aan de Linkpagina. Uiteraard worden alleen websites goedgekeurd die te maken hebben met aquariums, terrariums en paludariums.
Wij willen dan ook vragen als u een website kent die interessant is om deze toe te voegen in de juiste categorie. Mocht u geen passende categorie vinden dan kunt u altijd onze Linkpagina beheerder vragen om een passende categorie toe te voegen.
Ook is het mogelijk om een cijfer/waardering te geven voor een website, let op u kunt uw gegeven cijfer niet meer wijzigen.

Voor sommige categorieën is het verplicht om een backlink te plaatsen op de website die u wilt toevoegen. Dit houd in dat u op de pagina (URL) die u wilt toevoegen een link naar AquaforA dient te plaatsen.
Er wordt elke 4 dagen automatisch gecontroleerd of u een werkende link naar http://aquafora.nl heeft staan. Als ons systeem geen geldige URL kan vinden op uw pagina krijgt u automatisch een e-mail met daarin de melding dat u een geldige link dient te plaatsen naar AquaforA. Als na 2 controles (8 dagen) nog steeds geen geldige URL naar AquaforA gevonden kan worden dan wordt de vermelding van uw website op onze Linkpagina automatisch verwijdert.
Momenteel is het plaatsen van een backlink verplicht in de categorieën "Winkels / Webwinkels" en "Websites van leden". U kunt dus alleen een website toevoegen in deze 2 categorieën als u de eigenaar bent van de website zodat u een werkende backlink kan plaatsen.
Afbeelding
Wij hopen dat we straks een mooie verzameling met waardevolle websites zullen gaan krijgen.


Groetjes Kevin.

* Heb jij een interessante website gevonden, voeg hem dan aub toe aan onze Linkpagina.
* Doe het zelf achterwand
* Volg ons op Facebook

Plaats reactie

Terug naar “Huishoudelijke mededelingen”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast