Om op de hoogte te blijven van alle veranderingen en aankondigingen lees dan regelmatig onze Nieuwspagina even door.
Als u deze melding gelezen heeft, kunt u hem sluiten door op het kruisje te klikken in de rechter bovenhoek.

Nieuwe uitstraling AquaforA

Gebruikersavatar
Kevin
Hoofdbeheerder / oprichter
Hoofdbeheerder / oprichter

Nieuwe uitstraling AquaforA

Berichtdoor Kevin » 15 jun 2016 12:26

Beste leden van AquaforA,
Zoals de meeste van jullie al gezien hebben is ons forum van uiterlijk verandert. We hebben ons best gedaan om zoveel mogelijk het vertrouwde gevoel terug te laten komen in de nieuwe uitstraling, wat volgens ons aardig gelukt is

Het was geen keuze van ons om een nieuwe look te gaan maken maar door een upgrade van de forumsoftware phpBB moesten we wel. Achteraf gezien is het wat ons betreft goed uitgepakt. De nieuwe software is meer van deze tijd en heeft ook meer functies dan de vorige versie waarop AquaforA draaide. De nieuwe stijl is reponsive, dit houd in dat de stijl zich aan alle apparaten kan aanpassen. Of je nu met een pc, tablet of smartphone AquaforA bezoekt de stijl past zich aan jouw apparaat aan. We hebben dus geen aparte stijl meer voor mobiele apparaten die niet alle functies bevatte die er op de pc versie van het forum wel waren, denk bijvoorbeeld aan de fotoalbums.
Het is misschien even zoeken waar welke optie staat maar dat ben je zo gewend is onze ervaring, alle opties zitten er gewoon nog in en zelfs nog meer dan dat.
De komende tijd zullen we nog meer opties gaan toevoegen waardoor het forum nog functioneler gaat worden. We zullen t.z.t. een lijst publiceren welke nieuwe opties er zijn, wat je ermee kunt en waar je ze kan vinden.

Mochten er vragen zijn of onduidelijkheden dan horen we die graag.

Met vriendelijke groeten,
Kevin.